Klubberne i Slangerup

Godt miljø for børn og unge

I Klub Toppen arbejder vi for at skabe et godt miljø, hvor børnene har lyst til at være deltagende.  Klubben tilbyder dagligt aktiviteter udfra børnenes interesser, kompetencer og lysten til at prøve noget nyt. Børnene har mulighed for at være medbestemmende og selv at sætte aktiviteter i gang.

Vi arbejder for at give børnene en stabil, tryg og hyggelig hverdag, men vi elsker også at "giv den gas" med MGP, teaterture, konkurrencer, Vilde Vulkaner og meget andet. 

Vi serverer dagligt et godt, sundt og mættende måltid ved 15 tiden. Tidspunktet er velvalgt - det er ved at være lang tid siden de har fået frokost og der er stadig noget tid til aftensmad. I klubben bliver de tilpas mætte, så de er klar til at tage videre til sport, musik eller anden fritidsaktivitet.

Sjov fritid

Klub Toppen tilbyder en sjov, spændende og hyggelig hverdag for børn og unge i Slangerup.

Klubben åbner efter skoletid og vi har dagligt planlagt forskellige aktiviteter som børnene kan deltage i. De daglige aktiviteter - kreativt værksted, computerspil, musik, sport og leg - rammer bredt og kan rumme mange børn på forskellige årgange. 

Ud over de daglige aktiviteter, har vi løbende projekter som er målrettet mindre grupper af børn. Her prøver vi at skabe et fællesskab udfra interesser og medbestemmelse. Vi har pigeklubber, musik,  kor, Pokemon jagter, konditordage, kunstuge, juledekorationer for hele familien.... for at nævne et lille udsnit af vores vifte af aktiviteter.

Klub Toppens MGP er i vores DNA. Hvert år stiller omkring 10 børnegrupper op med deres sang. De bruger efteråret til at øve sange, lave sceneshow og musikvideo. I 2018 var jubilæums år - 10 års med MGP i Klub Toppen!

Forskellige fællesskaber

Vi har alle brug for at være en del af et eller flere fællesskaber. I Klub Toppen arbejder vi målrettet for at alle børn har mulighed for at være med i et fællesskab - det være sig socialt, voksenstyret eller interessefællesskab. 

I fællesskaber udvikler vi os socialt. Pædagogerne understøtter børnene i at danne relationer på tværs af interesser, klasser, årgange og afdelinger på skolen. De har mulighed for at være sammen i små grupper og være en del af et større fællesskab.

I klubben er der mulighed for at møde nye venner!

Udviklende hverdag

Klub Toppen tilbyder en bredt vifte af aktiviteter. Aktiviteterne er med til at skabe en indholdsrig hverdag, hvor bønene øver sig, bliver udfordret, bliver motiveret, får erfaringer og får troen på egne kompetencer.

Vi arbejder for at børnene deltager i klubbens meget forskellige aktiviteter og bliver inspireret til at prøve nye. Vores mål er, at børnene i klubben får sået kimen til en interesse, som er med til et være identitetsskabende for det enkelte barnet.