Klubberne i Slangerup

Livet efter skole

Ungdomsklubben i Slangerup er en stor del af Klub Toppen. Vi ligger i lokaler som støder op til Fritidsklubben og benytter også deres lokaler - specielt om aften. Du kan gå i ungdomsklubben allerede når du starter i 7. klasse, også selvom du forsat går i Fritidsklubben. Du kan gå i Ungdomsklubben til du fylder 18 år.

I ungdomsklubben kan du mødes med dine venner efter skole. Her er mulighed for at møde nye og gamle venner fra de andre klasser, andre årgange og dem som du deler interesser med. Du møder også voksne, som er interesseret i at høre hvordan du har det og gerne lytter til dig.

I klubben kan du slappe af efter skole med lidt tv, musik og vennerne. Du kan også spille pool, VR, computer, og ind i mellem er der sjove, hyggelige aktiviteter som I selv eller de voksne sætter i gang. Vi ønsker at I skal have stor indflydelse på jeres hverdag i klubben og er altid lydhør for jeres tanker og ideer.

Vi er en klub med mange fællesskaber, hvor vi giver plads til hinanden og vi vil gerne give jer mulighed for at udvikle og udfolde jer. I ungdomsklubben lærer I at tage ansvar, vise hensyn til hinanden og respektere hinandens forskelligheder, samt være nysgerrig på livet.

De voksne

Har du gået i fritidsklubben, kender du de voksne i ungdomsklubben. Vi synes det er vigtigt med faste kendte voksne, som du har tillid til at snakke med. Alle kan få behov for at snakke og drøfte små og store oplevelser, behov, tanker, følelser og meget andet med andre end kun ens forældre. Vi lytter gerne, trøster gerne, diskuterer gerne, udfordre gerne, men snakker også lektier, uddannelser og drømme med jer.

De voksne i ungdomsklubben arbejder på skift, men kommer du i klubben hele ugen, møder du Kristina, Lone, Jannick. Om aften er der lidt flere - her møder du også Frederik, Louise, Kenneth og Morten. Det er voksne som har mange forskellige kvalifikationer, men fælles for dem alle, er at de interesserer sig for jer unge.

Til jer forældre

Vi hører gerne fra jer, hvis I har spørgsmål, bekymringer eller ønsker at snakke med os. Omvendt kontakter vi også jer, hvis vi har relevant informationer som vi vurderer skal deles med jer. Altid efter aftale med jeres barn.

SSP

Jannick - som arbejder i klubben - er også SSP medarbejder i Slangerup. Jannick Hansen kan kontaktes på mobil 20746596.

Hvad koster det?

Ungdomsklubben er et gratis tilbud til dig, så der er ingen undskyldning for ikke at melde dig ind. Til gengæld koster maden og aktiviteterne en smule.

Om eftermiddagen sælger vi lidt snacks, eftermiddagsmad, frugt og drikkelse (juice, slush ice og varme drikke). De dage der er aftensklub, tilbyder vi aftensmad for 25 kr. Husk tilmelding inden kl. 17.00.

Prisen på materialer, aktiviteter og ture er meget forskelligt, men vi gør meget for at holde prisen nede.